Obstetres i Ginecòlegs a Girona

Sabrià Bach Ginecòlegs

Som un grup de ginecòlegs que volem proveir la millor experiència a l'atenció ginecològica i a l'embaràs gracies a un equip molt competent, la innovació en la tecnologia i alts estàndards de qualitat.

 

Considerem essencial un diagnòstic precís per oferir propostes de tractament reals, òptimes i individualitzades a les necessitats i possibilitats de cada pacient.

 

Treballem per tenir una resposta immediata i eficient en tots els casos, fent que la pacient es senti acompanyada en tot el procés de seguiment o tractament.

 

Consulti i conegui la nostra oferta de serveis. Estem ubicats al centre de Girona.

Dr. Josep Sabrià i Dra. Concepció Bach

DIRECTORS MÈDICS

Durant més de 30 anys han esta al capdavant de la Obstetricia i Ginecologia de les comarques Gironines. Ella com a responsable d'Ecografia, Diagnòstic Prenatal i Obstetrícia d'Alt Risc de l'Hospital Josep Trueta i ell com a Cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia del mateix centre.

 

Van ser els introductors de l'Ecografia Ginecològica i Obstètrica a la provincia de Girona i els fundadors d'una empres de Software Prenatal distribuït a nivell internacional. 

Dr. Joan Sabrià

Doctor en Medicina i Cirurgía i Especialista en Obstetrícia i Giencologia

Doctor per la Universitat de Barcelona, actualment Professor Associat de Medicina a la mateixa Universitat i professor a nombrosos Cursos i Postgraus Nacionals i Internacionals en Medicina Fetal

Actualment coordinador de la Unitat de Medicina Fetal de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (BCNatal) i Ginecòleg al Centre Mèdic de Reproducció situal al mateix centre.

 

Expert en Ecografia, Diagnòstic prenatal, Medicina Mateno-fetal i Reproducció assistida.

Dr. Enric Sabrià

Doctor en Medicina i Cirurgía i Especialista en Obstetrícia i Giencologia

Doctor per la Universitat de Barcelona, actualment responsable de la Ginecologia Oncològica al consorci Sanitari del Garraf.

 

Expert en Oncologia ginecològica, Ecografia Ginecològica, Cirurgia Laparoscòpica i Sòl Pelvià. 

© 2023 SABRIÀ-BACH Ginecòlegs Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL